vineri, 20 septembrie 2013

GOLANII DE LA TAXI PELICANUL









http://www.youtube.com/watch?v=UfzU3Vg23rs

UPDATE 3
20 septembrie, ora 10.19.
Piata Unirii.
Croncanitoarea grasa sta in mijlocul drumului si nu-l lasa pe batranelul taximetrist sa treaca. E pe interzis, da' n-are nimic, fiindca personajul colorat cu burta de lauza e de la TAXI PELICANUL (B-49-UOD).
Batranul cere ajutorul unor militieni comunitari (avem si caini comunitari, dar aia, spre deosebire de idiotii comunitari, aia sunt eutanasiati). Pleaca, fiindca nu e de competenta lor. "E de Rutiera", spun, la unison. Da' nici nu suna la Rutiera.
Ma bag in seama si intreb baragladina daca el/ea are voie pe interzis.
Taximetristii rad, ca asa e in centrul unei capitale "europene".
E pe baza de smardoiala, militienii plimba pulanele, sa nu se plictiseasca (pulanele).
Subalternul regelui Cioaba vine sa-mi arate cum se face la el la tara, la TAXI PELICANUL. Adica sa dea o scatoalca la ureche (pentru de dimineata, pe stomacul gol).
Nu inainte de a-si arata putulica. Da, putulica! E drept, a fost frig azi dimineata si probabil facuse si un dus rece (desi, dush-baragladina..cam bizar)..
Vine, da sa dea cu vastul din fundul curtii, da' se razgandeste cand bag mana in borseta (nu aveam decat un pix metalic, pe care voiam sa i-l bag fix in tampla, ca doar nu e arma alba).
"Stii ca n-ai voie sa faci poze?" (stie legea, e doxa! Cred ca a invatat-o la facultatea Rahova).
Se suceste si, de nervi, ii arde o palma batranelului.
Ala injura nasol, de mama coloratului.
"Aaa, injuri de mama, baga-mi-as p@#a-n ma-ta!" (da, frate, i-a zis cu cratima!).
Si ii arde un pumn de a vazut pensionarul stele verzi.
Intre timp, militienii plimba pulanele. (Sa traiti, dom' Piedone! Si sa va traiasca restaurantele Jour Fixe, acolo unde se grabesc aia de la Politia Comunitara cu masinile de serviciu si trec pe rosu, in timp ce tramvaiele sunt cu usile deschise si coboara fraierii care v-au votat. (Eu nu.) Si apropos de asta, urmeaza un filmulet cu un sef de la Politia Comunitara care face fix ce am descris mai sus. Se pisa pe pietonii care coboara din tramvaie si ii loveste cu oglinda din stanga pe unii care coborau din mijlocul de transport in comun.
Sun la TAXI PELICANUL, sa le povestesc de ispravile pelicanului obosit (ca si-a aratat putulica, ca a vrut sa dea perversa ca pe Tg Ocna (ala cu Tg Ocna macar stia cate secunde are ora), ca m-a amenintat si ca l-a pocnit pe bietul batranel.
Sefa de tura a explicat ca se vor lua masuri (pt putulica trebuie micrometrul, la masuri) si ca respectivul nu reprezinta institutia=))))) da, sigur! restu' sunt academicieni:))))
Hai pa!
Si sa-i salut scris si oral pe Piedone, Politia Romana (care ii lasa pe idiotii aia sa stea la furat pe interzis), Politia Comunitara Sector 4, Pelicanul-bataus-cu-puta-mica (e un nume indian, e de culoare) si pe toti taximetristii care o ard aiurea la Unirii.

PS: Ma intreb, batranelul batut n-are si el un copil? Sa iasa cu minus zece grenade din tiganie, vorba Parazitilor?!


EI,  IATA DE CE AM STERS POSTAREA O PERIOADA...
ERA O ANCHETA IN CURS. E SI ACUM, INSA ACUM CEI 6-7 MARTORI CARE AU MINTIT LA MILITIE VOT PLATI PT MARTURIE MINCINOASA. TOTI AU DECLARAT CU MANA PE BIBLIE CA BATRANELUL N-A FOST BATUT. LA FEL SI AGENTII AIA MAIDANEZI CARE N-AU INTERVENIT. SI FIRMA PELICANUL. SI INDIANUL AGRESIV. OOOF, CE DE TREABA ARE PARCHETUL!
;)
IA FILMU' D-ACILEA, PUTZULICA!
SI, UITE CA PENSIONARUL NU E FITECINE...(AM AFLAT ULTERIOR)


TATAL PRESEDINTELUI SINDICATULUI NATIONAL AL TAXIMETRISTILOR INDEPENDENTI A FOST AGRESAT IN TRAFIC. DE UN TAXIMETRIST DE LA PELICANUL! B

Posted by  on 21 octombrie 2013
Incidentul s-a petrecut la capàtul statiei de tramvai 32,  în piata Unirii si a fost filmat de un cunoscut ziarist si blogger, Narcis Voica.

Domnul Marin Stăvilaru, nea Marin, asa cum îl stim cu totii, incerca să intre pe breteluta de acces către bulevardul Regina Maria, cu clienta în masină, iar acea bretelută de acces era blocata de un taximetrist de la Pelicanul Taxi, asa cum vedeti si în filmuletul de pe blogul personal postat de domnul Voica, care la randul sau a fost agresat verbal de acest “haiduc” al taximetriei din Bucuresti.
Vizionati aici filmuletul postat de domnul Voica:

Completăm si noi comentariul dumneavoastra, Domnule Voica si và ràspundem la intrebarea pusà : “batranelul batut nu are si el un copil?”
Noi va spunem asa:
Nea Marin, asa cum îl stim cu totii, este fondator al Sindicatului National al Taximetristilor Independenti din România, taximetrist inca de pe vremea cand marea majoritate dintre noi ne dadeam cu cercul, iar copilul de care întrebati dumneavoastră EXISTA, se numeste Gabriel Stàvilaru si este presedintele acestui Sindicat.
Si NU, domnule Voica, acest copil nu va intra cu zece grenade în tigănie, vorba celor de la “Parazitii”, dar va dinamita modul în care cel care va deveni sau va dori sa profeseze  aceasta meserie care a devenit atat de hulita incat cei care aud  in acest moment ca esti taximetrist – incep sa aiba crampe abdominale, va trebui să stie de ce o face, si nu pentru a împărti pumni în trafic.
Este de datoria acestui copil să schimbe modul de obtinere a atestatelor de taxi, care acum se pot obtine în 2 zileAPASATI AICI PENTRU ANCHETA  CELOR DE LA ROMANIA LIBERA, să schimbe valabilitatea de vizare a acestor atestate,  si sa sustinà autoritatile locale in implementarea Cazierului de Conduita Profesionalà cat mai urgent.
In acest moment, oricine poate deveni sofer de taxi nestingherit, “taximetrist” care va pune “clientul”  în pericol, dar si pe ceilalti participanti la trafic sau colegi.
Oricate amendamente sau sintagme vor fi introduse in noua lege, despre pregatirea profesionala si mentinerea in activitate a taximetristilor ATÂT de necesară, nimeni nu vorbeste, de parca acesti clienti, in numele carora se elaboreaza sau se intrunesc de ani de zile, in parlament, primarii, ministere sau in sedinte, merg cu autorizatiile  taxi, cu dispeceratele de taxi sau cu asociatiile si patronatele, si nu cu taximetristii, adica cei care presteaza efectiv aceasta activitate!
Pana la gasirea unor solutii, vom continua sa ne dam pumni si palme in intersectii, capete in gura pe la semafoare, sau vom continua sa ne drogam, sa circulam fara permis, sa sechestram sotii de ambasadori sau sa cerem cat vrem pe o cursa cu taxiul! Sic!!!
Totusi, noi vă felicităm domnule Voica, pentru spiritul si atitudinea dumneavoastră civică!



0728161907 - detalii taximetrist
0723196822

http://www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate?f_idc=538

http://www.828.ro/Company/pelicanul-grup-taxi-srl-25518416

http://www.taxipelicanul.ro/contact.php

http://www.sebastianbargau.ro/2012/02/24/taximetristul-marlan-de-bucuresti/


UPDATE 2
DIN MOTIVE OBIECTIVE, AM STERS POSTAREA CU INCIDENTUL DE LA UNIRII.
VETI AFLA IN CURAND DE CE.
O SA NE RADEM TARE DE TOT.
PROMIT, O SA FIE K LUMEA, CU CE TREBUIE!
PANA LA SFARSITUL LUNII O SA VEDETI CINE, CE, DE CE SI CUM.
TOT ATUNCI VOI POSTA INAPOI TEXTUL SI FILMUL.




Un comentariu:

  1. Dan
    Felicitari domnule Voica. Bravo...poate vor mai dispare din ei...pe cale de parchet...era sa zic naturala...

    RăspundețiȘtergere